Overzetplint

De overzetplint, ook wel de renovatieplint genoemd, is speciaal ontworpen om over de bestaande plinten te plaatsen. De overzetplint die u hieronder kan zien heeft aan de achterzijde een sponning waarmee de plint over de oude plint kan worden geplaatst. Het grote voordeel bij een overzetplint is dat u de oude plint niet eerst hoeft te demonteren, hier kunnen namelijk nogal eens extra kosten bij komen kijken. Het demonteren van oude plinten kan namelijk gepaard gaan met beschadigingen aan de vloer of muur waardoor u weer extra stukwerk heeft.

 

De overzetplint is geschikt voor plinten die een maximale hoogte hebben van 70mm en 12 mm dikte. In combinatie met de overzetplint wordt een strakke hoge witte plint gecreëerd die huizen een unieke uitstraling meegeven. De overzetplint wordt eveneens als de plinten die u op onze website kan vinden gemaakt van kwalitatief hoogwaardig MDF. Het MDF is vochtwerend en zorgt voor maximale duurzaamheid.

 

Wij zijn uw groothandel voor al uw plinten, onze unieke werkwijze maakt het mogelijk dat wij u op grote schaal plinten kunnen leveren tegen scherpe prijzen. Als ondernemer zijnde kunnen wij ons namelijk goed voorstellen dat het voor u voordelig kan zijn om de plinten in bulk te bestellen. In dat geval kunt u het beste contact met ons opnemen, wij kunnen u dan een voorstel op maat doen waardoor u zo voordelig mogelijk uit bent.

1 artikel(en)

per pagina
 1. Overzetplint

  Overzetplint of renovatieplint

  Van: € 1,04

  Tot: € 28,38

  Afmeting Plint:v.a. 90x22x2440 mm (bxdxl)
  Afwerking:Wit Gegrond of Afgelakt op kleur
  Materiaal: FSC Vochtwerende MDF

1 artikel(en)

per pagina