Overzetplint

Afmeting plint:v.a. 90x22x2440 mm (Uitsparing: 70x12 mm)

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: € 1,04

Tot: € 28,38

U dient in te loggen en geaccordeerd door PlintenGroothandel.nl te zijn om alle opties en prijzen in te zien.

Indien u nog geen account hebt maak dan een account aan. Wij beoordelen uw aanvraag zo spoedig mogelijk en u kunt vervolgens online uw Plinten en Deurlijsten bestellen tegen onze aantrekkelijke voorwaarden.

Iedere Nederlandse of Belgische onderneming die werkzaam is in de bouw of aan een aanverwante branche kan bij ons een account aanmaken.

Overzetplint of renovatieplint

Meer afbeeldingen

  • Overzetplint of renovatieplint
  • Overzetplint of renovatieplint
  • Overzetplint of renovatieplint

Productinformatie:


Afmeting Overzetplint: v.a. 90x22x2440 mm (Uitsparing: 70x12 mm)
Materiaal: FSC Vochtwerende MDF
(Hoge dichtheid 730-750 kg/)
Afwerking: Standaard 2x Wit gegrond of Afgelakt (meerprijs)
Kleur aflak: Ral 9010 / Ral 9016 / Ral 9001 / Ral 9003 (alleen bij Afgelakte producten)
Glansgraad: Zijdeglans of Hoogglans
(alleen bij Afgelakte producten)
Levertijd: Geleverd binnen 5 werkdagen*
* (Afgelakte producten 10-15 werkdagen)
levering producten binnen 48 uur (+ 19,-). (Niet mogelijk voor afgelakte producten)
Transportkosten: Per zending in Nederland of Belgie 19,-
(Waddeneilanden op aanvraag)
Doornsnede Overzetplint  Eindstukje Gladdeplint

 

Overzetplint of renovatieplint

Bij de wederopbouw van de woningbouw na de Tweede Wereldoorlog, werden in de huizen plinten gebruikt van goedkoop materiaal. Omdat er in die tijd weinig geld was, werd er een eenvoudig, laag, dun plintje gebruikt, die geen enkele decoratieve functie had, zoals we dat tegenwoordig kennen.

In de Jaren ’70, ’80, ’90 werden vanuit de bouw en woningbranche lage meranti plinten geplaatst. Deze meranti plinten zijn met miljoenen meters geplaatst, vaak in de maat 9x45mm (9mm dik en 45mm hoog).

Tegenwoordig willen de mensen de mooie decoratieve witte plinten terug, enerzijds geprofileerd of strak, anderzijds willen de mensen de plinten wat hoger hebben. Om nu niet alle geplaatste meranti of andere plinten te moeten verwijderen, heeft MooiePlinten de Overzetplint of Renovatieplint bedacht, dit is een FSC Groene Vochtwerende MDF plint van 90x22x2440mm, deze plint heeft aan de achterzijde een sponning, waardoor u deze plint over de bestaande plint in huis kunt plaatsen, deze plint is te gebruiken over plinten die een maximale hoogte hebben van 70mm en 12mm dikte.Zo krijgt u een mooie hoge witte plint van 90mm hoog, die een prachtige meerwaarde geeft voor uw huis en helemaal van deze tijd is. Het grote voordeel van deze plint is dat u de bestaande plint niet hoeft te slopen, wat vaak extra kosten met zich meebrengt, zoals stukwerk dat beschadigd raakt bij het verwijderen van de bestaande plint.

Het enige wat u moet doen is de Overzetplint bestellen en monteren met de gratis* meegeleverde montagekit ( * Bij bestellingen boven de € 75,-)